Om personalet

Anne Jakobsen er praksisterapeut i klinikken. Hun  er uddannet fysioterapeut og har arbejdet bredt indenfor sit fag, blandt andet med genoptræning og  neurorehabilitering. Hun er desuden uddannet sundhedscoach og vægtkonsulent.

Hun tager sig af en række behandlinger og undersøgelser som blodprøvetagning, vaccination, halspodning, urinundersøgelse, måling af infektionstal, hjertekardiogram, lungefunktionsundersøgelse og meget mere. Hun håndterer også rejsevaccinationssamtaler efter plan lagt med lægen.

Hun har desuden arbejdet med undervisning og samtaleforløb, og hun har i en årrække haft individuelle samtaler og gruppeforløb med patienter med kroniske smerter, stress, depression, angst, overvægt, kræft og mange andre sygdomme.

Som led i disse samtaler har Anne lang erfaring med at vejlede både kort- og langtidssygemeldte i forhold til, hvordan man som sygemeldt kan bevare tilknytningen til sin arbejdsplads/ arbejdsmarkedet.

Hun arbejder naturligvis tæt sammen med lægen og kan altid “stikke hovedet ind” ved problemer.

 

 

Sanne Kristensen er lægesekretær i klinikken og vil typisk være den første man møder hvis man ringer eller kommer forbi.
Hun har stor erfaring i rådgivning og visitation og har tidligere arbejdet i andre praksis i Århus-området, og ud over at passe telefon står hun for alt det praktiske der får klinikken til at køre rundt.

 

 

 Lucas Angaard, Anne Kirstine Hansen, Aske Gottschau, Nanna Sodemann, Janne Martinsen, Josephine Andreasen og Tine Jeppesen

er medicinstuderende på den sidste del af studiet og arbejder på skift i klinikken, hvor de både vil svare telefonen samt hjælpe med forskellige opgaver som blodprøvetagning, urinundersøgelser og meget mere. De varetager også mindre akutte konsultationer, hvor de altid kan få råd af lægen ved tvivl.